Zomerstop en nieuwe leden

Zomerstop
De maanden juli en augustus houdt Voces del Mundo een zomerstop. In die periode zal ook de mailbox wat minder vaak gelezen worden, het kan dus zijn dat een antwoord wat langer op zich laat wachten.

Nieuwe leden
De afgelopen maanden hebben veel belangstellenden zich voor het koor gemeld. De eerste kennismaking is velen bevallen, waardoor het ledenaantal van ons koor in enkele maanden verdubbeld is. Daar zijn we heel blij mee, maar aan de groei zit ook een grens. De verschillende stemgroepen zijn op dit moment in balans, daarom is een tijdelijke ledenstop ingesteld voor vrouwelijke koorleden. Tenoren en bassen worden nog wel toegelaten. Belangstellenden kunnen zich nog steeds melden, maar worden op een wachtlijst geplaatst. Zodra er weer ruimte is ontvangen zij bericht.

Geplaatst in Geen categorie.