11 en 18 december 2022 – Kerstconcerten Voces del Mundo

Overal ter wereld vieren mensen het Kerstfeest. In ieder land bestaan voor dit feest van licht en hoop eigen tradities, rituelen en liederen. In deze kerstconcerten neemt Wereldkoor Voces del Mundo u mee op reis en zingt kerst- en wiegeliedjes uit verschillende landen van Europa en uit Zuid-Afrika. Mezzosopraan Laetitia Sprij en pianiste Shenai Ho brengen in een intermezzo enkele liederen van de Nederlandse componist Willem Pijper uit zijn Noƫls de France ten gehore.

11 december: Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156, Den Haag – Aanvang 17.00 uur
18 december: Buurt- en kerkhuis Bethel, Thomas Schwenckestraat 28, Den Haag – Aanvang 15.00 uur

Beide concerten zijn gratis toegankelijk (een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld).

Geplaatst in Concerten.