Workshop ‘6 koorkleuren’

Zondag 28 januari 2024

Wereldkoor Voces del Mundo organiseert voor zijn eigen leden een workshop ‘6 koorkleuren’. De workshop wordt gegeven door stemcoach Juliette Dumoré.

Als koor wil je vooral zingen en niet te veel bezig zijn met technische aspecten van het zingen. Maar hoe krijg je het koor dan toch in één bepaalde zangkleur, zodat de zangers allemaal dezelfde klankexpressie hebben? Dat lukt met deze 6 koorkleuren.

Je leert om gemakkelijk te kunnen schakelen in koorklank. “Ik wil dat mijn koren superlief kunnen zingen (met lucht) of soms zeer dramatisch (crubing). Soms wil ik de tekst helemaal de hoofdrol geven (speech) en soms wil ik een groep blije eien horen (edge)!”, zo zegt Juliette op haar website.

In de workshop leert het koor de 6 koorkleuren te zingen en ervaart het de expressieve mogelijkheden daarvan.

Aanvang 14.00 uur (tot 16.00 uur)

Locatie: Danshuis Nitsanim, Genemuidenstraat 241, Den Haag

Uitsluitend voor leden van Wereldkoor Voces del Mundo

Geplaatst in Workshop.